Despre noi


Vegas Residence Oltenitei

Ansamblul Vegas Residence Oltenitei este situat in orasul Popesti-Leordeni, chiar la granita cu Sectorul 4 al Capitalei, intr-o zona rezidentiala noua, aflata in plina dezvoltare, atat imobiliara cat si urbanistica. Noul complex rezidential de locuinte colective este format dintr-un singur imobil cu regim de inaltime Parter + 5 etaje, dotat cu lift de ultima generatie si deservit de locuri de parcare.

  Zona de amplasare a ansamblului Vegas Residence Oltenitei ofera viitorilor rezidentil acces usor la mijloacele de transport in comun si la cea mai mare artera de circulatie din Zona de Sud, respectiv Soseaua Oltenitei. In zona regasim si multiple puncte de interes pentru viata de familie: supermarket (Lidl, Mega Image, Carrefour), institutii publice, unitati spitalicesti, unitati de invatamant pentru toate gradele (gradinite, scoli, licee si chiar universitate), piete agro-alimentare, centre comerciale si de divertisment (Mall Sun Plaza la 5 minute, Mall Vitantis la 5 minute, Mall Grand Arena 7 minute).

  Complexul de locuinte Vegas Residence propune spre vanzare tipuri diverse de garsoniere si apartamente cu 2 camere. Sunt disponibile suprafete utile si compartimentari interioare variate. Toate unitatile locative se vor preda la stadiul complet finisat, si dispun de: placaje ceramice (gresie, faianta) in bucatarie si grupul sanitar, pardoseli placate cu parchet stratificat, usi interioare celulare, usa metalica de acces, tamplarie PVC cu geam termopan, obiecte sanitare moderne, zugraveli lavabile, centrala termica individuala si radiatoare.

  Modalitatile de plata pentru achizitionarea unei unitati locative in ansamblul rezidential Vegas Oltenitei sunt diverse: credit Prima Casa, Credit Ipotecar/Imobiliar si bineinteles plata cu numerar.

by ElTheo.RO